via de Leer, Zorg&Werkplaats

Opvoedingsadvies en ondersteuning

Soms vertoont je kind gedrag waarvan je niet goed weet wat je ermee aan moet. Of je merkt dat je kind niet goed kan meekomen op school. De Leer, Werk en Zorg Plaats biedt veel observatie, advies- en behandelmogelijkheden voor kinderen met een ontwikkel of leerachterstand, DCD, autisme en AD(H)D of kinderen die kampen met depressies of een traumatische ervaring. Soms kan een goed advies al een wereld van verschil maken in het gedrag van een kind. En soms is er extra ondersteuning en behandeling nodig. Heb je twijfels of vragen over de ontwikkeling van je kind? Aarzel niet en neem contact met ons op.

contact opnemen

 

Voor welke onderwerpen kan ik terecht?

Je kunt voor uiteenlopende vragen bij ons terecht. Is je kind erg gesloten en weet je niet goed hoe je kunt krijgen? Of hoe ondersteun je je kunt bij dagelijkse of schoolactiviteiten?

Of misschien vind je het lastig om passende opvoeding en begeleiding te geven. Structuur is erg belangrijk voor sommige kinderen, maar dit kun je als lastig ervaren omdat je zelf graag ziet wat de dag je brengt. Bij al deze onderwerpen kunnen wij hulp, advies of ondersteuning bieden.

 

Heb je een specifieke opvoedingsvraag of wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen?

Neem dan gerust contact met ons op.

contact opnemen